Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sébastien Loeb bude mať vlastnú voskovú figurínu

Wednesday, 05. 10. 2011 - 14:53, Katarína Ďurecová   

Sébastien Loeb bude mať vlastnú voskovú figurínu

Sébastien Loeb bude mať v parížskom múzeu Grévin, čo je najstaršie európske múzeum voskových figurín. Loebova figurína v tomto môzeu vystavená od 13-teho októbra a jej autorovi Stephanovi Barrerovi trvalo jej vytvorenie zhruba 6 mesiacov, počas ktorých musel presne vystihnúť Loebovu farbu vlasov, očí, pokožky a dokonca i odtlačky jeho rúk. Figurína bude samozrejme v životnej veľkosti a bude mať oblečený pretekársky overál.

„Som poctený, že môžem byť súčasťou múzea Grévin. Je to pre mňa veľká česť a taktiež i uznanie nášho športu ako jedného z reprezentatívnych športov vo Francúzsku. Musím povedať, že som skutočne ohromený množstvom práce, ktorá bola vynaložená na vytvorenie mojej voskovej figuríny. Je to skutočne neuveriteľné", vyjadril sa Sébastien Loeb.

Citroen Racing;

Loebova figurína bude vystavená v časti, ktorá je venovaná francúzskym športovcom a konkrétne by mala stáť vedľa figuríny francúzskeho hráča rugby Sébastiena Chabala a basketbalistu Tonyho Parkera.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri