Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Campana získal svoje prvé body vo WRC a chce ďalšie štarty

Thursday, 06. 10. 2011 - 18:58, Katarína Ďurecová   

Campana získal svoje prvé body vo WRC a chce ďalšie štarty

Po sklamaní v podobe ôsmeho miesta na podujatí IRC v Sanreme sa Korzičan Pierre Campana presunul na podujatie WRC do Alsaska, kde sa po druhý krát predstavil za volantom Mini WRC. Po nie príliš vydarenej ADAC Rallye Deutschland si Campana pri svojom druhom štarte v najvyššej kategórii pripisuje na svoje konto dobré deviate miesto a svoje prvé body vo WRC v kariére.

„Môj druhý štart vo WRC mi opäť raz ponúkol možnosť získať poriadnu porciu skúseností. Nemôžem dostatočne poďakovať FFSA, Drive-Pro, Michelinu a všetkým mojim sponzorom za to, že mi poskytli túto úžasnú príležitosť. Okrem miernej frustrácie s tyčami proti rezaniu zákrut v prvý deň si myslím, že som celú situáciu počas tohto podujatia využil v môj prospech. Som nadšený z toho, že som mal možnosť bojovať s tými najskúsenejšími jazdcami WRC a získal som svoje vôbec prvé body vo WRC. Asi nebude prekvapujúce, keď poviem, že by som sa vo WRC rád opäť čo najskôr objavil", vyjadril sa na svoje pomery prekvapivo stručne Pierre Campana.

Luboš Kubele;498t3025.jpg

Campana síce figuruje na štartovej listine na najbližšie kolo WRC španielsku rally, nie je ale isté, či zoženie financie na to, aby na tomto podujatí i skutočne nastúpil. Isté ale sú jeho štarty na domácej pôde na Rallye Cevennes a Rallye du Var.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri