Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb s Ferrari vo francúzskom GT šampionáte, kde ohlási nový projekt

Wednesday, 12. 10. 2011 - 17:50, Katarína Ďurecová   

Loeb s Ferrari vo francúzskom GT šampionáte, kde ohlási nový projekt

Sébastien Loeb sa 29. - 30. októbra zúčastní záverečného podujatia tohtoročného francúzskeho GT šampionátu, ktoré sa odohrá na okruhu Paula Ricarda. Loeb bude štartovať za volantom Ferrari 458 Italia vo farbách Red Bullu pripravovaným talianskym tímom AF Corse, čo je tím, ktorý vyhral titul v Le Mans vo svojej kategórii (GTE Pro).

„Už som sa raz zúčastnil preteku šampionátu GT, ale to bolo len pre zábavu. Tento krát by som ale rád bojoval o dobrý výsledok. To je mojím cieľom. Tento okruh poznám a tak si myslím, že dokončiť v top 3 by bolo pekné", vyjadril sa Sébastien Loeb, ktorý sa naposledy pretekov GT zúčastnil pred menej než rokom spoločne s Danim Sordom.

Citroen Racing;loeb-1.jpg

Loeb bude mať na okruhu Paula Ricarda i tlačovú konferenciu, na ktorej prezradí niečo ohľadne svojich plánov v budúcnosti: „Rád by som túto príležitosť využil i na to, aby som povedal niečo o svojom novom projekte. Mám prehlásenie ohľadne mojej budúcej kariéry", vyjadril sa. Podľa francúzskych médií by sa malo jednať o projekt pretekárskeho tímu s názvom Sébastien Loeb Racing Team, ale nič viac o celej veci zatiaľ nie je známe.

Pre úplnosť ešte dodajme, že Loeba tento rok ešte mimo rally čakajú i exhibičné motokárové preteky ERDF Master Kart v parížskej štvrti Bercy, o čom sme už dávnejšie informovali v tomto článku. Na týchto pretekoch by sa okrem už dávnejšie potvrdených rally jazdcov Citroenu Sébastienov Loeba a Ogiera a Kimiho Raikkonena, mali predstaviť napríklad i ďalší známi francúzski piloti ako Sébastien Bourdais, Stéphane Sarrazin, Franck Montagny či Romain Dumas.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri