Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Prekvapivá piata priečka pre Kuipersa

Wednesday, 05. 10. 2011 - 10:45, Katarína Ďurecová   

Prekvapivá piata priečka pre Kuipersa

Do Rallye de France Alsace bolo najlepším umiestením Dennisa Kuipersa vo WRC deviate miesto, ktoré sa mu podarilo získať dvakrát. Vo Francúzsku však po veľmi pôsobivom výkone a dokonca zajazdení jedného druhého najlepšieho času na RS skončil Kuipers pôvodne na senzačnom šiestom mieste a dodatočná diskvalifikácia Pettera Solberga ho dokonca posunula na vynikajúcu piatu priečku.

„Som skutočne nadšený z tohto výsledku. Už v Nemecku sme boli rýchli, ale skončiť šiesty tu vo Francúzsku ide za moje najdivokejšie sny. Taktiež sme boli odmenení cenou Abu Dhabi Spirit of the Rally, čo je šľahačkou na torte", vyjadril sa Kuipers ešte predtým ako zistil, že sa nakoniec posunie ešte o jedno miesto vyššie.

Radek Vojtěchovský;img-1418.jpg

Jeho spolujazdec Frederic Miclotte, ktorý v tejto sezóne naviguje i Freddyho Loixa k tomu dodáva: „Celý rok sme pracovali veľmi tvrdo na našom zlepšení a tento výsledok dokazuje, že sme spravili veľký pokrok. Toto bola bez pochyby naša najlepšia rally. Ale samozrejme, stále sa potrebujeme zlepšovať."

„Dennis a Fred si tento fantastický výsledok skutočne zaslúžili. Celý rok pracovali extrémne tvrdo a ich rýchlosť, ktorú mali tento víkend, dokazuje ich zlepšovanie sa. Taktiež je skvelé vidieť, že Dennis bol vo Francúzsku ocenený cenou Abu Dhabi Spirit of the Rally - je to cena, ktorú dostanú tí, ktorí do každej rally prispeli niečím výrazným alebo niečo významné dosiahli a preto si myslím, že bolo veľmi vhodné, že túto prestížnu cenu na tomto podujatí získal práve Dennis", vyjadril sa k úspechu tejto posádky i Malcolm Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri