Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Sebastian Vettel stále plne presvedčený o šanci na oba tituly

Saturday, 07. 04. 2012 - 13:00, Eva Rihová   

Sebastian Vettel stále plne presvedčený o šanci na oba tituly

Po absolútnej dominancii rakúskej stajne Red Bull Racing v ročníku 2011 a zisku oboch majstrovských titulov v tejto kráľovskej motoristickej triede nebol úradujúci šampión Sebastian Vettel v úvodných dvoch podnikoch novej sezóny schopný bojovať o víťazstvo a navyše sa pripravil o ďalších cenných 12 bodov vo Veľkej cene Malajzie po tom, čo kolidoval s pomalším Narainom Karthikeyanom. Spomínaný incident bol hlavnou témou ešte nasledujúci týždeň, keďže Vettel ukázal emócie, ktoré od sympatického Nemca snáď nikto nečakal, a ktoré boli aj patrične okolím F1 odsúdené.

14067.jpg

S 18timi bodmi na svojom konte za druhé miesto vo VC Austrálie však aj naďalej pred médiami zdôrazňuje dôveru v schopnosti a možnosti tímu a očakáva zlepšenie situácie, v ktorej sa práve nachádzajú, tak pre seba i pre celý tím. "Priznávam, že prvé dva preteky neboli vôbec perfektné, no neboli ani tak úplne zlé, napísal Vettel na svojim blogu na oficiálnej stránke Red Bull Racing. "Ukázali sme, že dokážeme bojovať s tými najsilnejšími v štartovom poli, a to je podstatné. Keď Vám do cesty príde takáto nehoda, aká sa stala mne v Malajzii, sme jednoducho bezmocní, tak však funguje Formula 1."

13915.jpg

"Stále máme pred sebou celých 18 podnikov a spravíme všetko, čo je v našich silách, aby sme obhájili oba naše tituly. Mám bezvýhradnú dôveru v tím, monopost i v seba. Stále je toho veľa, čo musíme spraviť, no spolu ako tím môžme dosiahnuť čokoľvek", dodáva k súčasnej neľahkej pozícii rodák z nemeckého Heppenheimu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri