Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Lopez očakáva počas sezóny Lotus F1 Team na predných priečkach

Saturday, 07. 04. 2012 - 11:29, Eva Rihová   

Lopez očakáva počas sezóny Lotus F1 Team na predných priečkach

Po dvoch veľkých cenách má tím Lotus Renault na svojom konte 16 majstrovských bodov, čo predstavuje 5.miesto v tabuľke konštruktérov. Majiteľ Lotusu Gerard Lopez plne dôveruje svojej stajni a v nasledujúcich podnikoch vidí výkony ďaľeko viac na predných pozíciach.

V porovnaní s úvodom minulej sezóny, Kimi Raikkonen a ani Romain Grosjean nestáli na stupňoch víťazov, rovnako troch najlepší ani neatakovali, no aj napriek tomu Lopez netají presvedčenie, že akutálny monopost E20 má na to bojovať s McLarenom, ktorý ostáva v kvalifikáciách zatiaľ neporazený.

13698.jpg

"Vždy som hovoril, že keď sme prišli o spoluprácu s Robertom Kubicom, stratili sme zároveň aj jeden rok, čo znamená, že sme rok za našimi plánmi. Nikdy sme nemali v pláne vyhrať titul určením nejakého dátumu, no chceli sme mať stabilný tím, s ktorým možno ostatným konkurovať. Či víťazíte alebo nie závisí na mnohých veciach a momentálne situáciu v akej sa nachádzame vnímam ako skutočne dobrú," podelil sa o svoje dojmy Gerard Lopez.  "Každý sa posúva tým správnym smerom a auto je rýchle, o tom niet pochýb. Chystáme sa zapracovať ešte o čosi viac, pretože máme naozaj agresívny vývojový program a chceme držať s ostatnými krok. Trúfam si povedať, že sme o niečo málo pomalší ako je McLaren, hoci Kimi povedal, že v Malajzii mal rýchlosť na zisk pole position nebyť dvoch chybičiek. Sme na tej správnej ceste, pravdepodobne o trocha za McLarenom, avšak čo sa týka ostatných, sme rovnako dobrí a asi aj o čosi pred nimi."

13993.jpg

Po divokej Veľkej cene Malajzie si tak ako zvyšok tímov aj Lopez s Lotusom želajú víkend bez série incidentov, či trestov, ktoré značne zbrzdili šance stajne na dobrý výsledok. " V tíme máme teraz frázu " normálny víkend". Vzišla z vnútra tímu, a tak dnes hovoríme o normálnych víkendoch. Obaja naši jazdci nebudú meniť nič, na Romainovi (zatiaľ bez bodov) je vidieť, že sa chce ukázať, už prdviedol, že má rýchlosť, teraz chce ukázať aj svoje umenie v pretekoch. Pokiaľ nám bude priať spomínaný "normány víkend", sme schopní predviesť, kde je naša rýchlosť, a následne si odniesť aj veľkú porciu bodov."

13614-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri