Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Sabine mlčí! Komu máme veriť?

Saturday, 23. 09. 2017 - 09:39, Ľuboš Kašický   

Sabine mlčí! Komu máme veriť?

Okolo Michaela Schumachera zasa vyplávali na povrch nejaké správy, ktoré však nikto nepotvrdil, ani nevyvrátil.


Podľa „zaručených správ" by vraj nešťastného nemeckého pretekára mali previezť na kliniku do amerického Dallasu, tvrdí nemecký týždenník Bravo. „Máme veľa skúseností s podobnými pacientmi," vraví americký špecialista na poranenia mozgu, Mark Weeks a dodáva. „Pravdepodobne žiadna klinika v Európe nepracovala s toľkými prípadmi, ako my."

Martin Trenkler;mschumacher-2010-italy-02.jpg

Podľa nemeckého týždenníka vraj manželka Michaela Schumachera Corinna požiadala kliniku v Texase o pomoc. Schumacherovci vlastnia farmu v Texase a práve tam by mohol byť Michael, ktorého stav sa nezlepšuje, prevezený.

Martin Trenkler;2012hu-mschumacher-10.jpg

Pravdepodobne však ide len o ďalšiu špekuláciu, ktorá je dôsledkom toho, že rodina drží zdravotný stav Michaela Schumachera, po jeho ťažkom zranení na lyžovačke 29.decembra 2013, v tajnosti. Tie logicky vyvolávajú špekulácie. Reakciou na oficiálnej stránke na sociálnej sieti bolo iba „Prosím, verte len tomu, čo povie Sabine." Sabine Kehmová však mlčí rovnako, ako rodina a tak nám neostáva nič iné, len veriť, že Michael bojuje ďalej. KEEP FIGHTING MICHAEL!

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri