Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ďalší mladý Schumák smeruje do F1

Thursday, 21. 09. 2017 - 12:12, Ľuboš Kašický   

Ďalší mladý Schumák smeruje do F1

Syn Ralfa Schumachera sa netají, že chce zvádzať súboje s bratrancom Mickom tak, ako kedysi jeho otec Ralf s ujom Michaelom Schumacherom.


O vzťahu bývalej modelky Cory Brinkmannovej a Ralfa Schumachera sa svojho času dosť popísalo. Vzali sa v apríli 2001 a o pol roka sa im narodil syn David (23.10.2001). Neskôr sa v roku 2015 rodičia rozviedli po divokom rozvode a dlhšom odlúčení Cora dostala vilu v Bergheime a „odstupné" šesť miliónov eur.

david-a-ralf.jpg

Pre deti je rozvod vždy ťažký a tak mladého Davida podporovali aspoň v jeho pretekaní na motokárach. Niekedy ho dokonca vzal do sveta F1 otec a niekedy aj strýko Michael. Dnes má mládenec roky správneho pubertiaka a netají, že jeho cieľom je formula jeden, kde chce jazdiť proti bratrancovi tak, ako kedysi ich otcovia.

Mladý David spočiatku jazdil pod maminým menom David Brinkmann, aby ho rodičia čo najviac uchránili od tlaku médií a verejnosti. Dnes už sa čoskoro sedemnásťročný chlapec rozhodol používať meno Schumacher, lebo si uvedomuje jeho hodnotu v autošporte. Po rokoch na motokárach ho teraz angažovali do nemeckej ADAC F4, kde bude jazdiť v nasledujúcej sezóne 2018. Jeho bratranec Mick Schumacher jazdí v tomto roku prvýkrát F3, kde prešiel práve z ADAC F4. Tak uvidíme, či sa ambície mladých Schumákov naplnia a dostanú sa raz obaja do F1. Meno Schumacher je silná značka na ktorú sponzori a média letia a tak majú rozhodne oveľa väčšie šance, než kvalitnejší pretekári z menších krajín.

Pozn.: Mimochodom Cora Schumacherová ostala verná autošportu a štartuje v pretekoch akými sú napríklad víkendová GT4-ka na Nurburgringu, kde štartoval aj náš Samo Sládečka. Na rozdiel od Sama však Cora jazdila na chvoste štartového poľa. http://www.autosportfoto.sk/spravodajstvo/clanok/samuel-sladecka-sa-radoval-z-prveho-miesta-v-rys



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri