Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RZ Žiželice už túto sobotu

Friday, 29. 03. 2013 - 09:26, Zdenka Frývaldská   

RZ Žiželice už túto sobotu

Už túto sobotu sa pri Kolíne, v obci Žiželice, uskutoční IV. MOGUL Testovací RZ Žiželice 2013, ktorá ponúkne súťažným posádkam možnosť otestovať svoju závodnú techniku i seba.

 

Radek Vojtěchovský;img-4977.jpg

V sobotu 30.3.2013 prebehne na úvod sezóny v Česku už po štvrtýkrát v rade otváracia RZ Žiželice. Ponúkne dve rýchlostné skúšky o dĺžke 2,6 km, na ktorých by sa malo vystriedať 27 registrovaných posádok. Podujatie je zaradené ako voľný podnik do kalendára Federácie automobilového športu Autoklubu ČR a jeho organizátorom je Rallyesport Poděbrady v AČR.

zizelice-4.jpg

Zoznam prihlásených obsahuje 27 posádok, medzi ktorými nájdeme Jaromíra Tomaštíka (Subaru Impreza WRC), Miroslava Jakeša (Mitsubishi Lancer Evo IX), Roberta Kořistku (Mitsubishi Lancer Evo IX), Václava Dunovského (Suzuki Ignis S1600) a mnoho ďalších známych mien, kvôli ktorým sa určite oplatí prísť pozrieť. Diváci sa budú môcť počas samotných pretekov osviežiť, posedieť v pripravených prívesoch a zároveň počúvať informácie od komentátorov o aktuálnom dianí na trati. Všetkých sem srdečne pozývame.

Zoznam prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri