Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Rozhovory s jazdcami pred Rally Guanajuato Mexico

Sunday, 03. 03. 2013 - 16:10, Zdenka Frývaldská   

Rozhovory s jazdcami pred Rally Guanajuato Mexico

Tretí podnik svetového šampionátu WRC je už predo dvermi. Portál autoklub.pl priniesol rozhovory s vybranými jazdcami.

 

Enrique Gijón;6811593168-9acd2bb05f-b.jpg

Mikko Hirvonen: Pre mňa sa sezóna začína práve v Mexiku. Mám túto trať rád a chcel by som zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Bez Sébastiena to bude také iné, akoby sa začala nová éra WRC, ale necítim zatiaľ žiaden tlak. Od Švédska som veľa natestoval, a tak chcem Citroenu pomôcť získať čo najviac bodov. Teraz už poznáme úroveň našich súperov a musíme teda bojovať s maximálnym výkonom. Som plný pozitívnej energie a chcem dokázať, že môžem vyhrávať.

Vladislav Maschl;dsc-6165.jpg

Chris Atkinson: Vždy som sa chcel vrátiť naspäť do WRC a je to pre mňa veľká česť môcť štartovať za Citroen. Nemal som to v tejto sezóne v pláne, a tak sa pokúsim využiť túto veľkú príležitosť. Budem sa snažiť získať čo najviac bodov pre tím a rád by som skončil v prvej päťke.

Vladislav Maschl;dsc-8322-2.jpg

Sébastien Ogier: Bol som nadšený z víťazstva vo Švédsku a aj spôsobom, akým sa prezentoval celý tím. Je to však už minulosť. Až teraz predvedieme, čo dokáže naše Polo na šotoline. Práve v Mexiku sa ukáže, či je auto dobré aj na takýto povrch a aké nastavenia treba zmeniť. Na Mexiko mám spomienku z roku 2008, keď som tu prvýkrát vyhral J-WRC. Páči sa mi celá atmosféra, no najmä štart v Guanajuate, ten je vždy fantastickým zážitkom.

Vladislav Maschl;dsc-3027.jpg

Jari-Matti Latvala: Jedným z dôležitých faktorov v príprave na Mexiko bude zvládnuť časový rozdiel. Ak sa na to dobre pripravím, moje zmysly budú lepšie. Práve preto som bol pred dvomi týždňami v Kalifornii, aby som sa na rally dobre aklimatizoval. Mexiko bude úplne iné, bude treba meniť nastavenia na šotolinu, aby sme zvládli najdlhšiu RS Guanajuatito, ktorá je veľmi náročná. Vedie úzkymi, technicky náročnými cestičkami, no obsahuje aj rýchle pasáže. Dosť sa od celej rally líši.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri