Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Päť dôvodov, prečo sa tešiť na Rally Mexico

Saturday, 02. 03. 2013 - 11:14, Zdenka Frývaldská   

Päť dôvodov, prečo sa tešiť na Rally Mexico

Maxrally priniesol päť dôvodov, prečo by sme sa mali tešiť na blížiacu sa Rally Mexico. Jedným z nich je aj to, že tam neodštartuje Sébastien Loeb.

 

Vladislav Maschl;dsc-4389.jpg

Súboj o víťazstvo otvorený

Sébastien Loeb na treťom podniku šampionátu WRC neodštartuje. Šampión, ktorý tu od roku 2006 nikomu neprepustil svoje prvé miesto, sa začína naplno venovať okruhom. Kto prevezme jeho "žezlo"? Bude to mladý Ogier, ktorý si získal srdcia fanúšikov vďaka porážke Loeba či jeho tímový kolega Latvala, ktorý si už začína zvykať na auto? Alebo prekvapí Hirvonen, či Ostberg?

Enrique Gijón;6821739274-677a531cd6-b.jpg

Block je späť

Práve Rally Mexico je prvým z troch tohtoročných podujatí WRC, ktoré má americká hviezda menom Ken Block absolvovať. V Mexiku to bude pre neho celkovo piaty štart a štvrtý na Forde Fiesta RS WRC. Jeho doterajšia výsledky mu tu priniesli zatiaľ 28., 18., 12. a 9. miesto. Tento rok to teda vychádza na prvú osmičku...

Vladislav Maschl;dsc-0878-2.jpg

Konečne Al-Attiyah

Od havárie na minuloročnej Rallye de France - Alsace sa tento katarský jazdec orientoval na podniky zaradené do FIA Middle East Rally Championship, v ktorom sa pre rok 2012 stal aj víťazom. Choroba mu nedovolila zúčastniť sa Rally Sweden, a tak si prvý štart s Ford Fiesta RS WRC "odbije" až v Mexiku. Posledných päť mesiacov teda v MERC nepoznal premožiteľa. Je však dosť pravdepodobné, že teraz to už príde...

Enrique Gijón;6967862139-22671ced96-b.jpg

La Estancia čaká

Najlepšia mexická reštaurácia La Estancia čaká na svojich návštevníkov. Nemôžete ju minúť a ani nesmiete! Nachádza sa v Leone, blízko servisného parku a jej steaky sú najlepšie z celej Južnej Ameriky.

Hector Segovia;6824134396-99a93ef204-b.jpg

Rozhodne sa v závere

Nedeľňajšia tretia etapa má len tri rýchlostné skúšky, no hneď prvá z nich preverí schopnosti a súhru súťažných posádok. RS Guanajuatito meria totiž až 54,85 km, čo je skoro ako z Košíc do Rožňavy. Minulý rok ju najlepšie zvládol Mikko Hirvonen. Žeby to zopakoval?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri