Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Rosberg pred Hamiltonom. Alonso oslavoval

Friday, 29. 07. 2016 - 18:32, Ľuboš Kašický   

Rosberg pred Hamiltonom. Alonso oslavoval

Počas celého piatku mal Rosberg časy rýchlejšie ako Hamilton a jeho zastrájanie sa na nemeckú odvetu zatiaľ vyzerá reálne.

Na Hockenheime sa v piatok nedialo nič dramatické. Všetky tímy poctivo plnili svoje víkendové úlohy, keď najprv hľadali nastavenie podvozku a pracovali s pneumatikami. Následne si v druhej časti (popoludní) vyskúšali rýchlu kvalifikačnú fázu a obuli najmäkšie gumy, aby v závere dokončili program simuláciou pretekov, teda dlhých stintov.p1-3.jpg

Vo výsledku to znamenalo, že stále je najrýchlejší Mercedes, ktorého interný súboj nateraz vedie Rosberg pred Hamiltonom. Za striebornými zajazdil tretí najlepší čas domáci miláčik Vettel na Ferrari a za ním sa popasovala dvojica býčkov z RedBullu (Verstappen a Ricciardo). Šiesty je Raikkonen (Ferrari) a do prvej desiatky sa ešte vedľa Hulkenberga pretlačili aj obidva McLareny s jubilantom Alonsom (dnes oslavuje 35 rokov) a Buttonom.

p3al.jpg

Záverečný voľný tréning sa jazdí v sobotu dopoludnia od 11.00 a následná kvalifikácia o 14.00 nášho času.

fp1res.jpg

fp2res.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri