Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Röhrl sa znepokojuje nad nedostatkom talentov

Thursday, 28. 02. 2013 - 10:15, Zdenka Frývaldská   

Röhrl sa znepokojuje nad nedostatkom talentov

Muž, ktorý si sadne prvýkrát do nového auta a vie ako vyhrať. Aj takto je známy Walter Röhrl. Čo ho však tak zaujalo na Ogierovi?

 

walter-roehrl-2011.jpg

Pamätáte si, ako si Röhrl sadol prvýkrát do Opla Ascona 400 a vyhral Rally Monte-Carlo? Alebo ako si v ďalšom roku prvýkrát odskúšal Lanciu 037 Rally a opäť vyhral? A potvrdil to aj o rok neskôr s Audi Quattro A2? Proste Röhrl. Ale čo ho tak zaujalo na Sébastienovi Ogierovi, ktorý skončil pri premiére nového auta "až" druhý?

Vladislav Maschl;dsc-9994.jpg

Dvojnásobný majster sveta v rally je Ogierom doslova zaujatý. Porážkou Loeba na neho urobil veľmi dobrý dojem. "Loeb je deväťnásobným majstrom sveta a Ogier dokázal, že je jediným jazdcom, kto ho môže trvalo porážať. Je jediným, kto jazdí na rovnakej úrovni ako Loeb. Potom už úroveň ostatných jazdcov rapídne klesá. Keď som ešte pretekal, bolo veľa dobrých jazdcov, ktorí mali šancu na titul, ale teraz sú len dvaja, možno traja a je to škoda. Keďže Loeb sa predstaví už len na dvoch podnikoch, ja už vidím nového majstra sveta", povedal pre maxrally.com unesený Röhrl.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri