Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Red Bull Škoda Team zažije svoju premiéru v Mexiku

Friday, 25. 02. 2011 - 20:45, Katarína Ďurecová   

Red Bull Škoda Team zažije svoju premiéru v Mexiku

Nový tím Red Bull Škoda, ktorý vznikol okolo úradujúceho šampióna IRC Juha Hänninena si odbije svoju premiéru za volantom Škody Fabie S2000 tohto tímu na Rally Mexico. Premiéra to bude nielen pre tím, ale aj pre samotného Hänninena, ktorý sa na mexických rýchlostných skúškach predstaví po prvý krát.

„Náš štart v SWRC je pre celý tím veľkou výzvou. Máme ambiciózne ciele, chceme byť medzi tými najlepšími a preto je štart do sezóny extrémne dôležitý. Konkurencia bude veľká, ale my sme dobre pripravení. Táto rally ukáže, ako na tom sme v porovnaní s ostatnými tímami", vyjadril sa pred Rally Mexico Hänninen.

www.brr.at - Samo Vidic

Šéf Red Bull Škody Teamu Raimund Baumschlager dodáva: „Rally Mexico nebude ľahká, ale na to sme pripravení. Máme to najlepšie zázemie a tú najlepšiu techniku a vďaka obrovskej podpore Škody Motorsport máme aj Juha Hänninena, jedného z najlepších jazdcov na šotoline súčasnosti. Verím, že naše umiestnenie na konci rally bude veľmi vysoko."

www.brr.at - Samo Vidic

V Mexiku sa predstaví iba Hänninen so svojim spolujazdcom Markkulom; druhá polovica tímu Herman Gassner Jr. a jeho spolujazdkyňa Katharina Wustenhagen začnú sezónu až v Jordánsku. „Chystáme sa do začiatku Rally Jordan dobre využiť čas a veľa testovať - koniec koncov, auto je pre mňa úplne nové. Štart v SWRC je veľkým krokom vpred, bude to prvýkrát, čo budeme pretekať v medzinárodnej sérii. Cieľom je získať tak veľa skúseností, ako je len možné a pomaly sa dostávať vyššie a vyššie v hodnotení", hovorí o svojich cieľoch do tejto sezóny Herman Gassner Jr.

Škoda Motorsport,

V Mexiku sa teda objaví iba Hänninen, v Jordánsku pre zmenu iba Gassner Jr. Spoločne už ale absolvujú ďalšie podujatia SWRC - Sardíniu, Grécko, Fínsko, Nemecko, Francúzsko a Španielsko.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri