Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Brynildsen chce v boji o titul poraziť Hänninena, pomôcť mu má Solberg

Saturday, 26. 02. 2011 - 17:56, Katarína Ďurecová   

Brynildsen chce v boji o titul poraziť Hänninena, pomôcť mu má Solberg

Eyvind Brynildsen bude túto sezónu spolupracovať so svojim krajanom Petterom Solbergom. Samotný Brynildsen celú situáciu bližšie nešpecifikoval, ale vypadá to tak, že Petter Solberg by mal Brynildsenovi určitým spôsobom pomáhať s chodom jeho Škody Fabie S2000. Nie je ale jasné, či bude Brynildsen štartovať za Petter Solberg WRT, alebo bude Brynildsen jazdiť za iný tím.

„Čo sa týka financií, budeme schopní absolvovať celú sezónu so Škodou a začneme v Jordánsku. Dúfame, že auto bude prevádzkované v spolupráci s Petterom Solbergom", vyjadril sa 23-ročný Nór, ktorý okrem Jordánska v rámci SWRC absolvuje ešte aj Sardíniu, Grécko, Fínsko, Nemecko, Francúzsko a Španielsko.

Vladislav Maschl;img-0585-3.jpg

Brynildsen sa taktiež vyjadril o Juhovi Hänninenovi, ktorý bude tento rok, tak ako on štartovať v SWRC a ktorého by rád porazil. Aj Hänninen aj Brynildsen budú štartovať so Škodou Fabia S2000. Hänninen bude mať továrnu podporu, ale Brynildsenova Fabia S2000 by nemala byť od tej Hänninenovej až príliš rozdielna. „V majstrovstvách sveta sa pohybujem pravidelne už štyri roky a zbieral som skúsenosti na rally po celom svete. To mi veľmi pomôže, keďže sa pokúsim stať sa majstrom sveta, ale viem, že budem mať veľkého rivala v podobe Juha Hänninena, ktorý je veľmi rýchly a od Škody bude mať k dispozícii to najlepšie. Ale ja zo seba vydám to najlepšie a pokúsim sa ho poraziť", hovorí Brynildsen.

Vladislav Maschl;img-2672.jpg

„Na to, aby ste uspeli v SWRC musíte byť rýchly a inteligentný. Juho je inteligentný jazdec a dokáže jazdiť na 110 %. Preto sa na neho dívam ako na jazdca, ktorého chcem poraziť a boli časy, kedy som to už dokázal. Dostávam sa čoraz bližšie k tomu, aby som sa stal kompletným jazdcom a momentálne mám na svojom konte víťazstvá na asfaltových, snehových aj šotolinových rýchlostných skúškach. Môj vzťah s mojim spolujazdcom Katom Menkerudom je taktiež veľmi dobrý", optimisticky uzatvára Brynildsen, ktorý ma na túto sezónu len tie najvyššie ciele.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri