Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb chce piate víťazstvo z Mexika, Ogier je taktiež sebavedomý

Saturday, 26. 02. 2011 - 23:06, Katarína Ďurecová   

Loeb chce piate víťazstvo z Mexika, Ogier je taktiež sebavedomý

Sébastien Loeb si zo svojho šiesteho miesta na Rally Sweden nič nerobí a hovorí, že až prvá šotolinová rally je skutočným začiatkom sezóny, pretože až trate mexickej rally reprezentujú to, s čím sa jazdci budú stretávať počas celej sezóny.

„Prvá šotolinová rally je skutočným začiatkom sezóny. Trate sú veľmi podobné tomu, s čím sa budeme stretávať po zvyšok roka, keďže špecialitou tohto podujatia je kombinácia veľmi rýchlych a veľmi kľukatých sekcií. Vieme, že je tu celá rada kandidátov na víťazstvo. Z nášho uhla pohľadu bude veľmi dôležité nestratiť žiadne body na ďalších kandidátov na titul", vyjadril sa pred mexickou rally Sébastien Loeb.

Copyright free;img1477.jpg

Loebov tímový kolega Sébastien Ogier bude mať tak isto ako Loeb výhodu dobrej pozície na štarte a tak je optimistický: „Na Mexiko mám dobré spomienky. V roku 2008 tu skončila naša vôbec prvá rally v JWRC a v Citroene C2 Super 16000 víťazstvom a ôsmym miestom celkovo. Minulý rok sme si zase užili vzrušujúci finiš, keď sme bojovali s Petterom Solbergom o druhé miesto. Tento rok budeme mať dobrú pozíciu na štarte. Pred rally sa cítim sebavedomo, mám rád tamojšie rýchlostné skúšky, pretože sú pre jazdcov veľmi zábavné. Tak ako všetci naši rivali, aj ja som veľmi nedočkavý, aby som videl, či sme počas testu odviedli dobrú prácu", hovorí Sébastien Ogier.

Copyright free;img3665.jpg

Mexiko by Citroenu rozhodne malo vyhovovať viac ako Švédsko. Nie len že sa ide na šotoline, kde sú francúzski jazdci predsa len viac doma ako na snehu, ale po minulé roky sa taktiež vysoká nadmorská výška mexických rýchlostných skúšok ukázala ako výhoda pre Citroen a Ford v týchto miestach strácal. Na záver je treba podotknúť, že od roku 2006 nepozná táto súťaž iného víťaza ako Sébastiena Loeba.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri