Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Rallye Sanremo s Hänninenom, Atkinsonom i Campanom

Friday, 16. 09. 2011 - 10:16, Katarína Ďurecová   

Rallye Sanremo s Hänninenom, Atkinsonom i Campanom

Na deviatom podujatí tohtoročného kalendára IRC - legendárnej Rallye Sanremo sa predstaví celkovo 60 posádok, z toho 16 z nich bude štartovať s autom špecifikácie S2000.

Najpočetnejšie zastúpenie v rámci kategórie S2000 nebude mať tak, ako to je obvykle zvykom Škoda, ale Peugeot, ktorý na toto podujatie nasadí osem 207 S2000. Za ich volantom uvidíme obvyklú trojicu Bryan Bouffier, Thierry Neuville a Guy Wilks, v Taliansku sa predstaví i Bruno Magalhaes. Ďalej to bude švajšiarsky jazdec Gregoire Hotz a dve domáce želiezka v ohni Alessandro Perico a Massimiliano Settembrini. Okrem nich sa v Sanreme predstaví ešte i Korzičan Pierre Campana, ktorý takto zrejme vyplňuje pauzu pred Rallye de France Alsace, čo je druhé podujatie majstrovstiev sveta, na ktorom sa tento rok predstaví za volantom Mini WRC.

Katarína Ďurecová;img-2850-4.jpg

Škoda nasadí na Sanremo päť Fabii S2000, do ktorých sa posadí tohtoročné celkom obvyklé zloženie. Za továrenský tím nastúpi Jan Kopecký a po vynechaní Mecsek Rally i Juho Hänninen, s polotovárenskou Fabiou S2000 sa opäť raz predvedie Freddy Loix. Poslednými dvoma jazdcami štartujúcimi s týmto autom sú Andreas Mikkelsen a Toni Gardemeister.

V Taliansku sa predstavia i dva Protony a to so zaujímavou, pozmenenou zostavou. Štartovať na svojej domácej pôde bude síce Giandomenico Basso, ale druhý jazdec tohto tímu PG Andersson sa v Sanreme neobjaví a namiesto neho bude štartovať populárny Austrálčan Chris Atkinson. Na štarte bude i jeden Ford Fiesta S2000 - za jeho volantom uvidíme domáceho jazdca Umberta Scandolu.

Luboš Kubele;498t0923.jpg

Z ďalších zaujímavých mien sa na Rallye Sanremo predstavia občasný účastník IRC Švajčiar Florian Gonon, Harry Hunt, ktorý tento rok nechýba skutočne nikde, dvojica jazdcov bojujúca o titul v kategórii dvojkoliek - Francúz Jean-Michel Raoux a domáci jazdec Stefano Albertini. Ďalej to budú ešte Estónec Martin Kangur, Čech Jaromír Tarabus, či ďalší z množstva talentovaných Francúzov Mathieu Arzeno.

Kompletnú štartovú listinu si môžete pozrieť tu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri