Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikklesen bol v Maďarsku až do havárie najrýchlejší (+ video)

Thursday, 15. 09. 2011 - 19:28, Katarína Ďurecová   

Mikklesen bol v Maďarsku až do havárie najrýchlejší (+ video)

Andreas Mikkelsen bol v Maďarsku jasne najrýchlejší. Viedol od úplného začiatku rally až po RS13 (zo štrnástich), v ktorej nakoniec havaroval. V čase havárie mal na vtedy druhého Jana Kopeckého náskok vyše desať sekúnd.

Pozrite si video z priebehom celej rally v podaní Mikkelsenovho tímu Škody UK. Video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Katarína Ďurecová;img-2618-4.jpg

„Až do tejto rýchlostnej skúšky to bol pre nás perfektný víkend. Od začiatku sme viedli, ja som bol rýchly, Ola odvádzal výbornú prácu a auto bolo bezchybné. Naša rally sa skončila v pravotočivej zákrute, ktorá viedla cez horizont, kde sa trošku uťahovala a na celej trati boli „vyťahané" kamene. Bol to druhý prejazd skúškou, ktorú sme absolvovali už ráno a počas prvého prejazdu tam žiadne kamene neboli a dokonca ani na celej rýchlostnej skúšky až do tohto miesta žiadne neboli. Keď sme sa na ne dostali, ostali sme bez gripu a na šiestom prevodovom stupni sme sa zviezli po trati a narazili sme do stromu", opisuje okolnosti svojej havárie Mikkelsen a dodáva: „Rád by som poďakoval tímu za odvedenú prácu, ktorá bola skutočne výborná a taktiež za prípravu fantastického auta. Bola to moja prvá rally v Maďarsku a to, že sme tak dlho viedli, je skutočne pozitívne."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri