Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Rallye du Condroz: Ako dopadli Matton, Muller, či Lefebvre?

Monday, 09. 11. 2015 - 10:01, Katarína Ďurecová   

Rallye du Condroz: Ako dopadli Matton, Muller, či Lefebvre?

Pred nedávnom sme vás informovali o belgickej Rallye du Condroz, na ktorej tradične štartujú rôzne zaujímavé mená. Inak tomu nebolo ani tento rok a na štartovej listine sme mohli vidieť napríklad šéfa Citroenu Racing Yvesa Mattona, Yvana Mullera, jazdca rovnomenného tímu vo WTCC a taktiež i Stéphana Lefebvra.

V cieli bol nakoniec najrýchlejší domáci Cédric Cherain na Citroene DS3 WRC, druhé miesto dokázal získať už zmienený Stéphane Lefebvre s DS3 R5. Na veľmi dobrom piatom mieste skončil Yves Matton taktiež štartujúci s DS3 WRC, Yvan Muller s DS3 R5 nakoniec obsadil jedenástu priečku.

Citroen Racing;105-lefebvre-corse-2015.jpg

Ako sme vás už informovali, v prípade Stéphana Lefebvra sa jednalo o veľmi nabité dni, keďže medzi testom na toto podujatie a samotnou rally si ešte stihol odskočiť do Walesu na test na Wales Rally GB (video z testu nájdete v tomto článku).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri