Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans chce doma skončiť do piateho miesta

Monday, 09. 11. 2015 - 14:01, Katarína Ďurecová   

Evans chce doma skončiť do piateho miesta

Waleský jazdec Elfyn Evans sa už nevie dočkať svojej domácej rally, kde by chcel skončiť prinajhoršom na rovnakom mieste ako minulý rok.

Svoje šance komentuje Evans nasledovne: „Je peknú ukončiť sezónu doma a Wales Rally GB má úžasnú atmosféru. Ľudia nám fandia a ja sa teším na to, že budeme na jedných z najlepších tratí na svete, druhý krát za volantom WRC špeciálu. Minulý rok sme absolvovali dobrú rally a skončili na piatom mieste, tento rok by sme to chceli prinajmenšom vyrovnať. Konkurencia bude veľká, veľa jazdcov si dáva za cieľ pódium, ale pokiaľ nám všetko vyjde, tak si myslím, že rozhodne máme na to, aby sme získali vynikajúci výsledok."

M-Sport;128520-evans13gb14cm245a.jpg

„Na tomto podujatí je len jedna istota a to je počasie. Môžete si byť istí, že bude mokro, ale grip je i napriek týmto podmienkam prekvapivo dobrý. Problémom môže byť znížená viditeľnosť. Bez ohľadu na to, čo nás na podujatí čaká, sa už veľmi teším," uzatvára tento Walesan.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri