Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke: Cieľom je pódium

Monday, 09. 11. 2015 - 20:01, Katarína Ďurecová   

Meeke: Cieľom je pódium

Svoju domácu rally má pred sebou Kris Meeke, ktorý tak ako Mads Ostberg (viac v tomto článku) bude myslieť najmä na udržanie druhého miesta Citroenu Racing v šampionáte témov.

„Jedná sa o moju viac-menej domácu rally, takže tu bude veľa fanúšikov. Svoju úplne prvú rally som absolvoval v týchto lesoch, takže to tu dobre poznám. Milujem to tu a samozrejme najmä vtedy, keď je povrch blatistý a klzký. Je tu zima a tma, čo robí rýchlostné skúšky ešte viac špecifické. Väčšina rýchlostných skúšok sa odohráva na prírodných cestách, kde sa jazdí hladko. V aute máte niekedy pocit, že bojujete proti prírodným živlom, čo z toho robí oveľa väčšiu zábavu," popisuje toto podujatie Meeke.

Citroen Racing;198-meeke-portugal-2015.jpg

A aké sú Meekove ciele pre túto rally? „Vieme, čo musíme spraviť - skončiť druhí v šampionáte. Takže sa pokúsime skončiť pred našimi hlavnými rivalmi a ak to bude možné, tak na pódiu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri