Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Raikkonen má rád novinárov z WRC

Monday, 31. 10. 2011 - 21:30, Katarína Ďurecová   

Raikkonen má rád novinárov z WRC

Kimi Raikkonen bol vo formule 1 známy svojim nie príliš kladným vzťahom k novinárom, ktorí podľa neho všetko prekrútili a nezaujímali sa ani tak o samotný šport, ale skôr prinášali bulvárne správy o súkromnom živote jazdcov. Vo WRC je to ale podľa Raikkonena iné.

„Už od začiatku minulého roku som začal mať pocit, že ľudia ktorí pracujú v rally médiách sa zaujímajú hlavne o šport a o to, čo sa deje na rýchlostných skúškach, namiesto toho, aby vymýšľali sprosté správy s bulvárnymi titulkami. Novinári v F1 často skôr píšu o iných veciach ako o samotnom športe. V rally je takéhoto správanie menej, myslenie je tam odlišné", hovorí fínsky Iceman.

Vladislav Maschl;mg-6428-1.jpg

V médiách momentálne kolujú rôzne „zaručené" informácie o tom, či sa Raikkonen do F1 vráti, alebo bude pokračovať vo WRC, on sám sa ale zatiaľ ohľadne svojej budúcnosti nevyjadril. Vyjadril sa ale k svojej druhej sezóne vo WRC, ktorá je podľa jeho vlastných slov oveľa jednoduchšia ako tí debutová: „Všetko ide oveľa prirodzenejšie. Keď sa raz dostanete na nejakú úroveň, ktorú považujete za štandardnú, tak o tom už nemusíte rozmýšľať a môžete sa snažiť tlačiť na to viac a zlepšovať sa. Teraz už nemusím stále rozmýšľať o rozpise. V porovnaní s minulým rokom je všetko totálne odlišné."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri