Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke: „Je to proste sk*rvená kravina“

Monday, 31. 10. 2011 - 17:53, Katarína Ďurecová   

Meeke: „Je to proste sk*rvená kravina“

V Španielsku sa okrem iného odohrala i večerná rýchlostná skúška, s ktorou jazdci neboli vôbec spokojní. Kvôli prachu totiž snáď nikto z jazdcov (okrem z prvej pozície štartujúceho Sébastiena Loeba) nič nevidel. To, čo si myslel snáď každý, nakoniec naplno povedal Kris Meeke, ktorý si rozhodne nebral servítok pred ústa a nevyvaroval sa pri svojom rozhorčení ani tvrdých vulgarizmov.

„Mohol by sa tu láskavo niekto z celej veci poučiť? Nemusíte byť príliš inteligentní na to, aby ste vedeli, že skoro ráno a po tom ako zapadne slnko vietor ustane a prach visí vo vzduchu. V niektorých úsekoch som počas tej rýchlostnej skúšky ani svetlomet na konci kapoty, prach bol tak hustý", hovorí naštvaný Kris Meeke.

Vladislav Maschl;mg-7574-2.jpg

„Je to proste sk*rvená kravina. Je mi ľúto, že musím byť vulgárny, ale títo ľudia by sa mali zobudiť a prestať mlieť h*vná. Vieme jazdiť v tme. Milujem jazdu v tme, bolo by super mať vo WRC viac nočných rýchlostných skúšok - ale toto je proste a jednoducho nebezpečné", zavŕšil svoje poriadne ostré vyjadrenie Meeke.

Čo sa týka nočných šotolinových rýchlostných skúšok, tak nejaké by mali byť zaradené i do budúcoročnej portugalskej rally, takže ešte sa možno nejakých podobných vyjadrení od Krisa Meeka, či nejakého iného nespokojného jazdca, dočkáme.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri