Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Raid Adventure Team odštartoval súťaž Silk Way Rally 2013

Monday, 08. 07. 2013 - 09:54, Martin Trenkler   

Raid Adventure Team odštartoval súťaž Silk Way Rally 2013

Po dvojdňovej ceste Raid Adventure Team dorazil do Ruska. Vo štvrtok sa uskutočnilo preberanie súťažiacich posádok. Súťažiaci zo Slovenska obstáli na výbornú. So štartovým číslom 159 sa zaradili pred štartovaciu rampu od kial sa viac ako 100 posádok vydalo na 7 dňový boj naprieč Ruskom.

Prvý súťažný deň sa posádky presúvajú 452,91km do mesta Tambov, v tento deň si od ostrých kilometrov ešte oddýchnu. V nedeľu všetkých súťažiacich čaká 242,19km prejazd na štart selektívnej sekcie, ktorá má dĺžku 199,05km a väčšina trate je na tvrdom povrchu. Poobede sa presunú na štart druhej selektívnej sekcie, ktorej 90% tvorí piesok a zvyšných 10% kamenisté nespevnené cesty. Počasie súťaži zatiaľ praje, ostáva len pevne veriť, že to tak aj ostane. O ďalšom priebehu súťaže a podrobnostiach týkajúcich sa Raid Adventure tímu vás budeme priebežne informovať.

O tíme
Raid Adventure Team pôsobí na súťažnej scéne od roku 2000. Na konte má okrem iných aj tri víťazstvá na súťaži Budapešť - Bamako a dva tituly Majstra SR v cross country rally. V roku 2010 získal tím štyri medzinárodné tituly, vrátane prvenstva v Zóne Strednej Európy v triede T2. Jednou z najviac cenených trofejí je 3.miesto na Silk Way Rally v skupine produkčných vozidiel v roku 2011.

p1140443.jpg

p1140452.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri