Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Sébastien Loeb premýšľa nad Dakarom

Monday, 22. 04. 2013 - 14:20, Zdenka Frývaldská   

Sébastien Loeb premýšľa nad Dakarom

Veľa jazdcov po tom, čo odíde z WRC, začne premýšľať nad najnáročnejšou svetovou rally, Rally Dakar. K týmto jazdcom patrí už aj Sébastien Loeb.

 

Enrique Gijón;6974902885-04cfb9459e-b.jpg

Francúzsky majster sveta v rally sa vyjadril, že po tom, čo prekonal rekordy vo svetovej rally, by chcel čeliť novej výzve, ktorou je Rally Dakar. Pre rok 2014 by sa mal spojiť s tímom Qatar Red Bull, ktorého vedúcim mužom je Nasser Al-Attiyah. Ten tieto informácie potvrdil: "Sebastien bol v decembri v Katare a odskúšil si moje Buggy. Bol doslova nadšený a veľmi spokojný. Máme pre neho miesto. Ak chce prísť, je v našom tíme vítaný, pretože sa plánujeme rozširovať. Naším cieľom je mať v budúcom roku na štarte päť áut", uviedol Nasser pre irallylive.com ešte začiatkom roka.

loeb-2-1.jpg

Sébastien na svojom twitteri uverejnil fotografie z testovania, ktoré dokazujú, že jazdec by chcel na Dakar Rally 2014 naozaj odštartovať.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri