Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Tohtoročná Silk Way Rally pripomína Mauretániu

Wednesday, 10. 07. 2013 - 10:53, Martin Trenkler   

Tohtoročná Silk Way Rally pripomína Mauretániu

Nedeľná etapa nebola pre Raid Adventure Team príliš šťastný začiatok súťaže. Pri prejazde na selektívnu sekciu sa na Nissane Navara nečakane otvorila kapota a rozbila čelné sklo. Pri štarte sa polemizovalo či s prasknutým sklom posádku pustiť na štart. Technický komisári však napokon odsúhlasili sklo ako spôsobilé na štart. 

Piesočné duny a počasie hrali proti súťažiacim, veľká časť štartového pola mala problémy s prehrievaním. Posádke zo Slovenska narobil problémy aj utrhnutý silentblok motora. Napriek tomu s umiestnili na ôsmom mieste v triede produkčných vozidiel.

Súťaž pokračovala etapou s názvom Volgograd - Volgograd. Piesočné duny boli tento krát ešte neľútostnejšie aj vďaka závažným chybám v itinerári. Posádky strávili mnohé hodiny hľadaním bodov v púšti a kvôli extrémnym horúčavám aj chladením motorov.

p1140698.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri