Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Prvý deň testov F1 v Barcelone

Monday, 26. 02. 2018 - 20:20, Ľuboš Kašický   

Prvý deň testov F1 v Barcelone

Na katalánske pomery začal týždeň predsezónnych testov chladným počasím. Bolo iba 12°C a trať dosahovala maximálne 14°C.

Na trať sa dnes vyrútilo všetkých desať súťažných tímov nového ročníka 2018. Mercedes a Renault, spoločne s Williamsom poslali už počas prvého dňa na trať oboch pilotov. Ostatní to majú rozdelené na jednotlivé dni. O reakciách po prvom dni ani nemá zmysel písať. Bolo to hlavne jazdenie kilometrov a získavanie informácii. Najusilovnejší zo všetkých boli v RedBulle, keď Daniel Ricciardo najazdil až 105 kôl a zároveň tak nechtiac vytočil aj najrýchlejšie kolo dňa. Zaujímavé je, že dnešný Ricciardov čas je už v prvom dni testov len o sekundu pomalší než čas, ktorý vlani stačil Hamiltonovi na pole position. Uvidíme teda počas týždňa, ako sa budú nové autá správať a či naozaj budú ešte (a o koľko) zrýchlovať. Zatiaľ sa však pozrime aspoň nejaké zábery z prvého dňa testov a dodajme, že jediným zaujímavejším momentom dňa bolo stratené koleso Fernanda Alonsa, ktorý na svojom mclarene skončil v štrku.

1d-ba01.jpg

1d-me00.jpg

1d-rb03.jpg

1d-fe01-kimi.jpg

1d-mcl02.jpg

1d-pi-res2.jpg

1d-me02.jpg

1d-sa02.jpg

1d-re01.jpg

1d-wi01.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri