Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Konečne sme dnes uvideli aj Toro Rosso a Force Indiu

Monday, 26. 02. 2018 - 21:21, Ľuboš Kašický   

Konečne sme dnes uvideli aj Toro Rosso a Force Indiu

Väčšina tímov už mala za sebou inštalačné kolá z filmovacích dní a mohla dnes začať pracovať. To v tímoch Force India a Toro Rosso najprv urobili prezentáciu a začínali od nuly.

 


Čakali sme, že Force India zmení názov tímu, ale nestalo sa. Ostáva naďalej pri starom a aj auto pokračuje v označení modelov VJM11. V tíme pokračujú aj pretekári Ocon s Perézom. Chlapci však dnes mali voľno a na trať „rúžovučký tím" poslal testmana Nikitu Mazepina. Ten stihol odjazdiť 34 kôl.

1d-foi02.jpg

1d-foi01.jpg

Ešte zaujímavejšie, či očakávanejšie to bolo v Scuderii Toro Rosso, ktorá na trať išla prvýkrát s motorom Honda. Po katastrofe, ktorú japonské pohonné jednotky zažili vlani s McLarenom, teraz obe strany veria, že to bude oveľa lepšie. Nuž uvidíme. Každopádne STR nasadzuje Gaslyho a Hartleya, ktorý dnes vyrážal do sezóny ako prvý. Novozélanďan zajazdil druhý najväčší počet kôl v úvodnom dni (93 kôl), no čas sa ani len nepriblížil tomu, aký na Honde vyjazdil vlani v Barcelone Alonso. Na predpovede je však ešte skoro.

str01-3.jpg

str03.jpg

1d-str01.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri