Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Premiérové pódiové umiestnenie Hirvonena v Citroene

Thursday, 16. 02. 2012 - 14:07, Katarína Ďurecová   

Premiérové pódiové umiestnenie Hirvonena v Citroene

Mikko Hirvonen skončil na svojej pri svojej súťažnej premiére za volanom Citroenu DS3 WRC na štvrtom mieste, pri svojej druhej rally za volantom tohto špeciálu však už skončil na pódiu, keď vo Švédsku bral druhé miesto. Pomýšľal však na stupienok najvyšší..

„Na prvej RS som sa necítil veľmi dobre, zmenili sme síce niečo v nastavení, ale i tak bolo zložité riadiť auto najmä v úzkych sekciách", vyjadril sa o prvej RS posledného dňa Rally Sweden Hirvonen a pokračoval: „Nemôžem byť úplne spokojný, pretože som nevyhral, ale i tak je to pre nás pozitívny výsledok. S tímom sme tvrdo pracovali a moje pocity z auta sa opäť zlepšili. Aj napriek tomu, že na najbližších rally nás čaká oproti tejto totálna zmena povrchu, všetko z tejto rally pre mňa bude pri ďalšom podujatí užitočné."

Vladislav Maschl;dsc-9617.jpg

„Loeb a Hirvonen sú na čele šampionátu jazdcov a Citroen vedie šampionát konštruktérov: to je to kľúčové, čo si odnášame z Rally Sweden", zhrnul to najdôležitejšie z tejto rally nový šéf Citroenu Racing Yves Matton a dodal: „Myslím si, že DS3 WRC sa vyrovnal našim súperom, ale táto rally proste nešla tak, ako by sme si priali! Taktiež som spokojný s tým, že všetkých päť našich áut došlo až do cieľa tejto rally bez nejakých technických problémov. To je úžasný výkon, za ktorý vďačíme práci každého člena Citroen Racing Teamu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri