Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Araujo je rád, že vo Švédsku došiel do cieľa, v Mexiku chce body

Thursday, 16. 02. 2012 - 21:30, Katarína Ďurecová   

Araujo je rád, že vo Švédsku došiel do cieľa, v Mexiku chce body

Portugalský jazdec Armindo Araujo dokončil Rally Sweden, ktorá nepatrí práve medzi jeho obľúbené podujatia, na štrnástom mieste a je rád, že ju má za sebou. Jeho najbližším podujatím je Rally Mexico, kde už chce získať i nejaké body.

„Sme radi, že sme došli až na koniec Rally Sweden. Bola to pre nás veľká výzva, pretože sneh nie je naším obľúbeným povrchom a nemáme s ním veľa skúseností. V prvý deň sme spravili zopár chybičiek a potom sme nanešťastie mali problémy s výfukom a turbom, ale celkovo to bol dobrý víkend a my sme sa naučili veľa o tom, ako jazdiť na snehu a ľade", zhodnotil celú rally Armindo Araujo.

Vladislav Maschl;dsc-0006-8.jpg

„Je to pre nás, WRC Team Mini Portugal a značku Mini pozitívny výsledok a dúfame, že v Mexiku skončíme vyššie", dodal ešte na záver Araujo, ktorý sa netají tým, že by v Mexiku rád bodoval. Jeho najlepším výsledkom z mexickej rally je desiate miesto, ktoré získal za volantom Mitsubishi Lancera Evo IX v roku 2010, čo je rok, kedy oslavoval svoj druhý titul majstra sveta v PWRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri