Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Pozvánka na PAV Autopola Jankov Vŕšok 2015

Tuesday, 28. 07. 2015 - 19:23, Public relations   

Pozvánka na PAV Autopola Jankov Vŕšok 2015

Združenie technických a športových činností Motorsport Bánovce nad Bebravou vás pozýva na 22. ročník pretekov automobilov do vrchu Autopola Jankov Vŕšok 2015. Preteky budú prebiehať na známej, 3700 metrov dlhej trati Uhrovec - Jankov Vŕšok v dňoch 1. a 2. augusta 2015. Samotné prípravy začínajú už v piatok administratívnym a technickým preberaním. Dvojpreteky začínajú v sobotu aj v nedeľu o 8:00 tréningovými jazdami a od 13:00 súťažnými jazdami.

Tibor Szabosi;h7p7241-5.jpg

V čase uzávierky prihlášok máme prihlásených vyše 110 jazdcov zo Slovenska, Česka, Rakúska, Poľska, Talianska a Srbska. Podujatie je vyhlásené ako Majstrovstvá Slovenska, Majstrovstvá Poľska, Majstrovstvá FIA Zóny Strednej Európy, Majstrovstvá FIA Zóny Strednej Európy historikov, Slovenský kopcový pohár, Majstrovstvá Slovenska historikov a Slovenská trofej historických automobilov pravidelnosti. Z tohto vyplýva že sa diváci majú na čo tešiť a prítomnosť kopcových špeciálov tzv. "placiek" sľubuje opäť prekonanie traťového rekordu.

Tibor Szabosi;h7p7229-5.jpg

Pre viac informácií navštívte stránku www.jvrsok.sk kde nájdete ešte viac informácií ohľadne priebehu pretekov. Tešíme sa na vašu návštevu.

Tibor Szabosi;h7p7217-4.jpg

Keďže sa termín pretekov automobilov do vrchu Autopola Jankov Vŕšok 2015 nezadržateľne blíži, máme tu pre vás zopár rád ako ich prežiť v zdraví a aby ste si odniesli len tie dobré zážitky.

Motoristický šport môže byť nebezpečný! Súťažné vozidlá jazdia veľmi vysokou rýchlosťou a po bežnej ceste. Z týchto dôvodov sa po divákoch vyžaduje zodpovedné správanie, aby tak sami seba dostatočne ochránili na trati pretekov automobilov do vrchu. Nehody s divákmi sú najväčšou hrozbou, ale každý môže prispieť toto riziko eliminovať - stačí rozmýšľať nad svojím správaním. Nehanbite sa pomáhať usporiadateľom s neoblomnými jedincami ktorí nerešpektujú bezpečnostné opatrenia. Váš čin môže rozhýbať celý dav - pokiaľ urobíte pozitívny krok, ostatní sa pridajú. Tu sú základné pravidlá ako sa správať pri sledovaní pretekov automobilov do vrchu:

Riaďte sa pokynmi usporiadaťeľov. Ak sú diváci vyzvaní usporiadaťeľom aby opustili nebezpečné miesto, mali by bez diskusií uposlúchnuť jeho prikazov. V prípade neuposlúchnutia bude súťažná jazda prerušená do doby vyriešenia problému.

Nebezpečné miesta sú označene ako ZAKÁZANÝ PRIESTOR. Nepokúšajte sa do týchto zón preniknúť - hrozí v nich veľmi veľke nebezpečenstvo.

Tibor Szabosi;h7p7597-6.jpg

Vyhnite sa miestam pod úrovňou trate. Nestojte na vonkajšej strane zákruty, pred stromami či inými pevnými prekážkami. Radšej ich využite ako pevnej bariéry a schovajte sa za ne.

V priebehu preteku neprebiehajte cez uzavretú trať a nechoďte po nej. Vždy sa presúvajte poza hradiacu pásku a po určených chodníkoch.

Neprekračujte hradiacu pásku alebo oplotenie a zostávajte vždy za nimi.

Držte sa ďalej od kraja cesty. Majte na pamäti vysokú rýchlosť vozidiel. Nedá sa výlúčit chybu jazdca či technickú závadu a v takýchto situáciách môže vozidlo vyletieť z trate kdekoľvek. Pri trati preto nikdy neseďte a majte pripravenú únikovú trasu. Taktiež neseďte ani nestojte na zvodidlách.

Spolupracujte s organizátormi a traťovými komisármi. Pre sledovanie pretekov automobilov do vrchu si vyberte divácke zóny alebo vyvýšené miesta či za pevnými prekážkami. Dohliadajte na svoje deti za každých okolností.

Tibor Szabosi;0k4a2437.jpg

Nevoďte na preteky domáce zvieratá.

Nezakladajte otvorený oheň ani nepoužívajte pyrotechniku alebo dymovnice

Dodržujte poriadok a čistotu. Odhadzujte odpadky do pripravených nádob a vriec.

plagat-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri