Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Pospíchalov fanklub z "chynoranského okresu"

Thursday, 15. 12. 2011 - 12:33, Public relations   

Pospíchalov fanklub z

Pravidelný účastník, víťaz posledného ročníka AUTOslide 2011 Miroslav Pospíchal, pripravuje opäť prekvapenie pre svojich fanúšikov! Príde v nových farbách so štartovým číslom 1 a podľa Mirových slov neoľutujú ani jeho fanúšikovia, keď na A.O.P. Autoslide už 8. januára 2012 prídu, pretože pre nich pripravil veľké prekvapenie, ktoré ocení hlavne jeden najšťastnejší z nich.

Tibor Szabosi;co8c1123-1.jpg

O aké prekvapenie sa jedná nebudeme prezrádzať, ale už teraz sa môžete tešiť! Miro Pospíchal má prirodzený talent, ktorí mnohí jazdci postrádajú. Už od malička trávi v garáži a v aute množstvo času. Minulý rok si odniesol nielen víťazstvo v kráľovskej divízii 4x4, ale aj titul TOP CAR za najlepšie pripravené auto na Autoslide. Miro si získal určite na poslednom ročníku množstvo nových priaznivcov a preto veríme, že na A.O.P. Autoslide 2012 ho nielen "chynoranský okres" príde povzbudiť, ale aj všetci fanúšikovia z rôznych kútov Slovenska a Čiech. Pre spomínaného jedného šťastlivca má totiž Miro pripravené krásne prekvapenie, ktoré určite poteší a hlavne prekvapí.

Ján Miškovič;dsc8411.jpg

Predpredaj: www.ticketportal.sk

Viac info: www.autoslide.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri