Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Po tretej etape opäť bližšie k pódiu

Thursday, 18. 10. 2012 - 13:53, Michal Kostka   

Po tretej etape opäť bližšie k pódiu

V polčase súťaže OiLibya Rallye du Maroc tím Oleoban / MAN Portugal stále bojuje o miesto na stupni víťazov. Z doterajších troch etáp bola Elisabete Jacinto dva razy rýchlejšia než vlaňajší víťaz Miki Biasion.

Portugalská jazdkyňa v tretej etape znovu preukázala svoje jazdecké umenie, 291 kilometrov dlhý meraný úsek zvládol medzi kamiónmi lepšie už len dominantný Gérard de Rooy. Po odjazdení polovice zo šiestich etáp si pozíciu v celkovom hodnotení o jednu priečku vylepšila a je momentálne štvrtá.

 Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

V Maroku sa Elisabete Jacinto vytrvalo drží v popredí výsledkovej listiny a uvažuje na možnosťou skončiť v prvej trojke. „Od začiatku sme vedeli že táto súťaž bude náročná a bude sa tvrdo bojovať. Zišli sa tu silné tímy s vynikajúcimi kamiónmi. Nám sa však darí napredovať v dobrom tempe a stále sa snažíme o náš prvoradý cieľ; skončiť na pódiu," uviedla Elisabete v cieli tretej etapy.

 Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

Na konci prvého súťažného dňa, po zverejnení oficiálnych výsledkov, portugalská posádka poskočila na druhú priečku, keď Miki Biasion inkasoval 30-minútovú penalizáciu. V druhej etape kvôli jej náročnosti nabrali stratu, stále však patrili medzi päť najlepších kamiónov. V spoločnom hodnotení s osobnými autami dosiahla Elisabete Jacinto v tretej etape na dvanástu priečku a priblížila sa bližšie k pódiu.

 Poradie po tretej etape:
1. Gérard de Rooy, Rom Colsoul, Darek Rodewald (IVECO) 9:59:48
2. Miki Biasion, Bart de Gooyert, Giorgio Albiero (IVECO) 11:03:30
3. Peter van den Bosch, Wouter Rosegaar, Patrick Bouw (DAF) 12:07:56
4. Elisabete Jacinto, Jose Marques, Marco Cochinho (MAN) 12:18:55
5. Eimbert Timmermans, Bart Gloudemans, Eric Verhagen (DAF) 13:37:47

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri