Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Elisabete Jacinto po náročnej etape opäť tretia

Friday, 19. 10. 2012 - 22:41, Michal Kostka   

Elisabete Jacinto po náročnej etape opäť tretia

V etape poznačenej extrémne nepriaznivým počasím, sa v kategórii kamiónov za vedúcou dvojicou opäť menilo poradie, tentoraz v prospech tímu Oleoban / MAN Portugal. Kým pred štartom štvrtej etapy strácala portugalská trojica na tretieho Petera van den Boscha jedenásť minút, v cieli bola od holandského súpera o takmer tri hodiny rýchlejšia a vrátila sa na tretiu priečku.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

Na trati náročnej etapy strávila Elisabete Jacinto takmer päť a pol hodiny a medzi kamiónmi skončila piata. V celkovom poradí má na štvrtého Claudia Bellinu náskok vyše dvoch hodín.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

„Bola to ťažká etapa s množstvom piesku do ktorého náš ťažký kamión poľahky zapadne. Viackrát sme museli stáť, buď aby sme vykopali kamión, alebo nasadili vyzutú gumu späť na disk. Napriek všetkému sú naše vyhliadky skončiť na pódiu stále lepšie. Do cieľa zostávajú ešte dva dni, zatiaľ môžeme náš výkon hodnotiť pozitívne," konštatovala Elisabete Jacinto po štvrtej etape.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri