Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

PG Anderssonovi sa narodil syn – na diaľnici

Wednesday, 02. 11. 2011 - 16:16, Katarína Ďurecová   

PG Anderssonovi sa narodil syn – na diaľnici

Dvojnásobný juniorský majster sveta a súčasný jazdec Protonu v IRC PG Andersson zažil pred pár dňami veľmi zaujímavú situáciu - predčasný pôrod svojho syna na diaľnici.

PG Andersson bol totiž práve so svojou manželkou na diaľnici na ceste do nemocnice. „Najprv som mu vravela, nech ide pomalšie, ale po chvíli som mu už vravela, aby pridal. Aj tak bol ale príliš pomalý" so smiechom komentuje celú situáciu jeho manželka Marie Louise, na čo PG kontuje tým, že on predsa navrhoval, aby vyrazili skôr.

Tibor Szabosi;t2c9702.jpg

Andersson počas cesty teda radšej zavolal záchranku a dohodli sa, že sa stretnú na istej autobusovej zastávke, kde záchranka dorazila v priebehu pár minút a potom už všetko prebehlo veľmi rýchlo: „Bola to najdlhšia minúta môjho života. Ledva prišli a (syn) už sa narodil. Celé to bolo trochu zvláštne. Bol som ohľadne celej veci pokojný, ale keď už sa dieťa narodí, tak sa vám trochu pomoci zíde", okomentoval celú situáciu s pokojom Severana Andersson.

Syn PG Anderssona a jeho ženy Marie Louise, ktorý po pôrode vážil takmer štyri kilá, nakoniec dostal meno Alvin a všetci sa samozrejme pýtajú, či sa po tom, čo sa narodil na diaľnici, tiež vydá na dráhu rally jazdca. „Vypadá to, že to rozhodne má v génoch! Dostať sa do rally je ale čoraz ťažšie a ťažšie, stojí to veľa peňazí a len veľmi málo ľudí uspeje. Môžeme spraviť toto: môže robiť golf a jazdiť rally ako svoj koníček. Potom by na staré kolená mohol finančne podporovať svoju mamu a otca, haha!", uzatvára so smiechom šťastný novopečený otec.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri