Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Petrovi Hrebíčkovi konečne funguje auto

Thursday, 11. 07. 2024 - 14:01, Miroslav Majláth   

Petrovi Hrebíčkovi konečne funguje auto

Peter Hrebíček od začiatku sezóny dosť bojoval s funkčnosťou Citroënu Saxo VTRS. Teraz, v Čiernom Balogu konečne auto začalo fungovať podľa predstáv.

 

T. Szabosi;jm1a6010-1.jpg

Petra Hrebička, tak ako viacerých jazdcov čakala v Čiernom Balogu trať, ktorú ešte nepoznal, takže najskôr bolo v pláne zoznámenie sa s ňou. Následne a nacvičenie a zapamätanie sledu jednotlivých zákrut, čo je pri pretekoch automobilov do vrchu jedna z kľúčových úloh. Keď totiž jazdec nevie aká zákruta nasleduje, ťažko dosiahne požadovaný čas. Peter toto všetko zvládol na jednotku, čoho dôkazom bolo v sobotu druhé miesto v triede 5b, ale aj piate miesto v skupine 5. V nedeľu svoj výkon ešte zlepšil a tešil sa z víťazstva v triede 5b a z tretieho miesta v skupine.

T. Szabosi;asf72522-2.jpg

„Trať je veľmi pekná, aj keď na mňa trochu rýchla. Osobne mám radšej technické trate, ale na druhej strane je to ďalšia cenná skúsenosť. Auto už funguje perfektne, za funkčnosť auta majú veľkú zásluhu v Koleno Motorsport, dovážili sme ho a išli sme o skupinu nižšie.

T. Szabosi;jm1a4898-1.jpg

Nedeľa ma príjemne prekvapila, prvýkrát víťazstvo v triede, normálne tomu ani nechcem veriť, ale zdá sa, že sme s tým prestupom do 5b urobili dobre, asi je to trieda kam patríme. Sú tu výborní jazdci a veľmi ma baví naháňanie sa s nimi. Veľká vďaka patrí partnerom PH Motorsportu, Koleno Motorservis, IMP-Technic,s.r.o., Bridas s.r.o.. A samozrejme veľká vďaka patrí aj mojej rodine a priateľke za veľkú podporu,“ zhrnul v cieli pretekov Peter Hrebíček.

T. Szabosi;jm1a6406-1.jpg

S PH Motorsportom a Petrom Hrebíčkom sa nelúčime nadlho, keďže už o dva týždne pokračuje seriál slovenských pretekov automobilov do vrchu na Pezinskej Babe.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri