Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Peter Hrebíček v Ožďanoch vybojoval dvakrát tretie miesto v 5a

Wednesday, 19. 06. 2024 - 21:27, Miroslav Majláth   

Peter Hrebíček v Ožďanoch vybojoval dvakrát tretie miesto v 5a

PH Motorsport spoločne s Petrom Hrebíčkom mali až doteraz v Ožďanoch smolu. Teraz sa ale Petrovi podarilo po oba dva dni vidieť cieľ, pričom bral ešte aj poháre a body za dve tretie miesta v triede 5a.

 

T. Szabosi;jm1a6690.jpg

Na Slovakia Ringu, v rámci úvodného kola slovenských majstrovstiev v pretekoch automobilov do vrchu odštartoval Peter iba v rámci popoludňajších pretekov. Tu v Ožďanoch sa zúčastnil všetkých jázd, ako tréningových, tak aj súťažných. Výsledkom bolo dvakrát tretie miesto v triede 5a.

T. Szabosi;jm1a6695.jpg

„Nebolo to bohviečo. V sobotu, v tréningových jazdách fungovalo všetko perfektne. V popoludňajších súťažných však niekoľkokrát bez príčiny zhasol motor. Našťastie to robilo iba na voľnobeh, ale zhaslo mi to aj tesne pred štartom. Dosť ma to rozhodilo a ťažšie sa mi sústredilo na samotnú jazdu.

T. Szabosi;jm1a8379.jpg

V nedeľu zase začalo neskoro odpájať prevodovku a tým pádom mi nešlo dobre radiť. Nedovolilo mi to ani radiť smerom hore, ale ani podradiť. Je tam stále niečo, čo ešte nie je perfektne doladené. Musím ale povedať, že som rád, že sa mi konečne podarilo prvýkrát v mojej kariére dojazdiť Ožďany.

T. Szabosi;asf77966-2.jpg

Som spokojný aspoň z toho a chcel by som poďakoval PH Motorsportu, a samozrejme partnerom tímu, Koleno Motorservis, IMP-Technic,s.r.o., Bridas s.r.o.. A samozrejme veľká vďaka patrí aj mojej priateľke, ktorá mi na pretekoch veľmi pomáhala a poctivo škriabala pneumatiky. Samozrejme zabudnúť nesmiem ani na celú rodinu, ktorej rovnako patrí veľká vďaka,“ zhodnotil Peter Hrebíček po pretekoch.

T. Szabosi;jm1a7726.jpg

Na doladenie Citroënu Saxo VTRS teraz ostáva PH Motorsportu a Petrovi Hrebíčkovi čas tri týždne. Po nich sa s Petrom opäť vidíme na pretekoch, v tomto prípade to bude v Čiernom Balogu.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri