Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg a Wilson s neistou druhou časťou sezóny

Saturday, 02. 07. 2011 - 11:21, Katarína Ďurecová   

Ostberg a Wilson s neistou druhou časťou sezóny

Budúcnosť jazdcov tímu Stobart Madsa Ostberga i Matthewa Wilsona je neistá. Kvôli finančným problémom je visí veľký otáznik nad ich štartmi v druhej polovici tohtoročnej sezóny.

„Pre Fínsko je všetko v poriadku, štartovať by sme mali i v Nemecku, ale potom už nemáme nič isté, dokonca ani Veľkú Britániu, čo je škoda", hovorí Mads Ostberg, ktorý sa i napriek finančným problémom chce na fínsku rally pripraviť čo najlepšie. Pomôcť mu k tomu má i štart na Rally Estonia: „V Estónsku určite štartovať budeme, ale ešte neviem, či to bude s Fordom Fiesta RS WRC alebo S2000. Dúfam, že túto rally absolvujeme s WRC špeciálom, pretože potrebujem niečo natestovať a stráviť v aute čo najviac času. Pomôže mi to byť pripravený čo najlepšie - táto rally sa v mnohom podobá Fínsku. Ale ako vždy - štartovať musíte s tým, čo máte v dispozícii", dodáva Ostberg, ktorý v tejto sezóne ukazuje, že rýchlosť mu nechýba.

Radek Vojtěchovský;img-0920-2.jpg

Ešte horšie ako Mads Ostberg je na tom Matthew Wilson: „Snažíme sa o to, ale, či bude potrebný rozpočet je stále ešte v oblakoch. Nemôžem povedať, že verím tomu, že sa objavím vo Fínsku, ale na druhej strane môžem povedať, že tomu verím viac ako pred pár dňami. Určite sa ale na niektorých podujatiach v druhej polovici sezóny objavíme", dodáva Wilson, ktorý by rád štartoval najmä na svojej domácej Wales Rally GB.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri