Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nový Ferrari park bude v Španielsku

Friday, 13. 05. 2016 - 22:31, Ľuboš Kašický   

Nový Ferrari park bude v Španielsku

Pamätáte si na otvorenie Ferrari parku v Abu Dhabi? Rovnaký chystajú aj v Európe, neďaleko Barcelony.

Fanúšikovia Ferrari sa môžu tešiť. Ak o rok vyrazia na veľkú cenu Španielska v Barcelone, tak sa môžu vybrať aj do nového Ferrari parku, aký pred časom ikonická značka otvorila v Abu Dhabi.

ferrariland.jpg

Základný kameň položili už vlani a dokončenie sa chystá na budúci rok, no teraz verejnosti prestavili celý model nového zábavného tematického parku Ferrari, ktorý bude v PortAventure, ktoré je na predmestí Salou, južne od Barcelony.

ferrariland3.jpg

Na spomínanom mieste som býval počas vlaňajšej katalánskej rely a PortAventure je neuveriteľný zábavný park, kde si určite každý príde na svoje. Tým, že sa rozrastie ešte aj o Ferrari Land, to bude určite jedným z najnavštevovanejších miest v Katalánsku.

ferrariland4.jpg

Predstavenie modelu celého „Ferrarilandu" sa udialo včera priamo v paddocku katalánskeho okruhu a uvádzal ho šéf tímu Maurizio Arrivabene spolu s ex-pilotom F1 a vývojovým pilotom Ferrari, Marcom Geném.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri