Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Neohrozené mercedesy

Friday, 25. 11. 2016 - 19:11, Ľuboš Kašický   

Neohrozené mercedesy

Niekoľko šmykov a výjazdov mimo trať nemalo vplyv na dnešné voľné tréningu v Abu Dhabi.

Ideálne podmienky poskytli tímom a ich pilotom pohodlný priestor na plnenie pravidelných piatkových úloh. Priebežné časy na časomiere iba potvrdili rozloženie síl, ktoré všetci poznáme.

p-merc-ham.jpg

No zatiaľ čo v prvom, tréningu okupovali pozície za mercedesmi obidva redbully, tak v popoludňajšom tréningu sa o slovo prihlásil trojnásobný miestny víťaz, Sebastian Vettel. Jeho ferrari opticky stráca iba niečo cez dve desatiny, čo vyzerá nádejne. Verili sme však už niekedy piatkovým časom?

p-fer.jpg

Mimochodom dnes sa jazdilo asi o sekundu rýchlejšie, ako v piatok pred rokom. To naznačuje, že aj zajtrajšia kvalifikácia prinesie lepší čas, no nie som si celkom istý, či dokáže atakovať rekord Vettela z roku 2011, keď pole vyjazdil časom 1:38,481s.

p-rb.jpg

Obidva redbully, ku ktorým sa pridal aj Räikkonen, zaostali za mercedesmi pol sekundy. Zvyšok poľa už je mimo dosah sekundy.

p-honda.jpg

Zajtrajšia kvalifikácia štartuje o 14.00 nášho času a bude poslednou kvalifikáciou vo formule jeden pre Massu, Buttona a pravdepodobne aj niektorých ďalších menej významných hráčov. Pokúsia sa preto zamiešať karty?

fp2-res-2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri