Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Návrat Chrisa Atkinsona sa opäť odkladá..

Tuesday, 31. 01. 2012 - 10:15, Katarína Ďurecová   

Návrat Chrisa Atkinsona sa opäť odkladá..

Populárneho Austrálčana Chrisa Atkinsona, ktorý bol továrenským jazdcom Subaru až do roku 2008, keď Subaru ohlásilo svoj prekvapivý a náhly odchod z majstrovstiev sveta, sme svetových tratiach videli naposledy v roku 2009.  Vtedy štartoval so C4 WRC na Rally Ireland. Od tej doby sa v médiách pravidelne objavujú rôzne správy a chýry o jeho návrate, ale nikdy z toho nakoniec nič nebolo. Veľmi nádejne vyzeral jeho štart na nadchádzajúcej Rally Sweden, kde figuroval na štartovej listine so Subaru Imprezou R4; nakoniec však Chrisa neuvidíme ani tam.

Pri rozhovore, ktorý poskytol populárny Austrálčan World Rally Radiu ešte počas Rallye Monte Carla, znel jeho hlas v súvislosti s plánmi ešte veľmi optimisticky a nadšene: „Sú tu nejaké veci, na ktorých pracujem, ale nemôžem to ešte prezradiť. WRC je ale jedinou možnosťou pre moju kariéru, všetko sa teraz nachádza na bode zlomu a ja sa z toho pokúsim vyťažiť čo najviac. Vo WRC sú ti najrýchlejší piloti a je to jediné miesto, kde môžete skutočne ukázať, čo vo vás je. Šampionát je takisto na tom teraz dobre, Ford ostáva a Volkswagen doňho vstúpi budúci rok", vyjadril sa.

Jozef Pisch;img_7990.jpg

Jeho spolujazdec Stéphane Prevot okomentoval po nepríjemných novinkách celú situáciu nasledovne: „Celá vec zase raz ide k ľadu, alebo takmer.. Opäť chýbajú peniaze. Nedostali sme žiadne potvrdenie z Japonska, ale už vieme, že vo Švédsku budeme chýbať, čo dosť kompromituje našu celú sezónu. Samozrejme, je to frustrujúce. Som si istý, že by sme s Chrisom podali dobrý výkon. Vo WRC sme neštartovali už tri roky a za tento čas prišlo veľa mladých jazdcov s potrebnými financiami. Pre nás sa to však asi už skončilo..", triezvo hodnotí smutnú skutočnosť Prevot.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri