Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Najbližšie dva roky Kimiho na rally neuvidíme

Tuesday, 31. 01. 2012 - 16:34, Katarína Ďurecová   

Najbližšie dva roky Kimiho na rally neuvidíme

Po tom, čo sa Robert Kubica vážne zranil pri svojej nehode počas rally, tím Lotus do zmluvy s Kimim Raikkonenom zakomponoval i podmienku o tom, že sa Raikkonen (okrem F1) nezúčastní žiadnych iných automobilových pretekov.

„Rally je pre mňa viac ako obyčajný koníček, na druhej strane som sa tomuto koníčku nechcel venovať až príliš vážne. Niekedy sme síce skončili mimo trať, ale celkovo som spokojný. Svoje štarty som si platil zo svojho, takže rozhodnutie o tom, či budem pokračovať alebo nie, som urobil sám. Ak by bolo možné popri F1 pokračovať i v rally, tak by som to urobil. Teraz však musím počkať a možno sa niekedy k rally opäť vrátim. Môj tím ma však teraz potrebuje uchrániť od prípadných zranení", vyjadril sa populárny fínsky Iceman.

Vladislav Maschl;img-7161.jpg

Posledným štartom Raikkonena v rally tak ostane na najbližšie dva roky Wales Rally GB. Práve na dva roky sa totiž Kimi upísal Lotusu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri