Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson na Rallye Monte Carlo nebodoval, je však spokojný

Wednesday, 01. 02. 2012 - 10:36, Katarína Ďurecová   

Wilson na Rallye Monte Carlo nebodoval, je však spokojný

Matthew Wilson na Rallye Monte Carlo príliš nezažiaril - so svojím novým tímom Go Fast Energy WRT nakoniec obsadil dvanástu priečku. Brit je i napriek tomu spokojný a rád, že rally vôbec dokončil.

Pred  súťažou  totiž zažíval Wilson dosť hektické dni, takmer do začiatku podujatia vôbec nevedel, či na ňom vôbec bude štartovať. Dohoda s Go Fast Energy bola totiž podpísaná doslova len pár hodín pred začiatkom shakedownu: „Vôbec sme netušili, aká táto rally bude a vlastne ani či sa vôbec postavíme na štart. Bola to pre mňa úplne odlišná skúsenosť. Došli sme však do cieľa a to sa počíta. Bola to rozhodne ťažká rally. Pretekať na Rallye Monte Carlo je stále výnimočné. Atmosféra je fantastická, najmä na sobotňajších nočných rýchlostných skúškach. Na tých som si riadenie skutočne užil", vyjadril sa po skončení rally Wilson.

Vladislav Maschl;dsc-2439.jpg

O stupienok horšie ako Matthew Wilson dopadol jeho kolega z Go Fast Energy World Rally Teamu Henning Solberg. Tomu sa nevyhli rôzne problémy technického charakteru a nakoniec skončil na trinástom mieste.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri