Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nad Mattom Wilsonom sa sťahujú mračná..

Friday, 14. 01. 2011 - 21:56, Katarína Ďurecová   

Nad Mattom Wilsonom sa sťahujú mračná..

Matt Wilson, syn riaditeľa M-Sportu Malcolma Wilsona, vstupoval do sveta WRC s vidinou päťročného plánu, na konci ktorého mal bojovať o víťazstvá. Realita však nakoniec bola značne odlišná a najlepšie umiestnenie Wilsona po piatich rokoch vo WRC a v tíme Stobart je štvrté miesto z Rally Japan z roku 2007.

Tento rok bude Wilson štartovať na Rally Sweden za tím M-Sport Stobart World Rally Team, ale nie je nominovaný na zisk bodov do pohára konštruktérov. To je asi jediná vec, ktorá je v prípade Matthewa Wilsona pre túto sezónu istá.

Tibor Szabosi;_m5m3171.jpg

„Stále prebiehajú jednania, ale jediné podujatie, o ktorom viem, že sa na ňom určite zúčastním je Švédsko a aj to bolo vybavené na poslednú chvíľu. Je ťažké predvídať, ako sa situácia vyvinie, ale dúfam, že niečo vymyslíme", nevzdáva sa nádeje na ďalšie štarty Wilson.

Tibor Szabosi;1t1u6519.jpg

„Necítim sa frustrovaný alebo sklamaný. Bude to úžasná sezóna a ja sa samozrejme chcem zúčastniť každej rally a to najmä preto, lebo viem, aký potenciál má nové auto a jeho šoférovanie som si naozaj užil", hovorí Matt Wilson, ktorý sa podieľal na testoch nového Fordu Fiesty RS WRC.

Copyright free;081031_008.jpg

„Od Stobartu som mal posledné roky fantastickú podporu a hocijaká podpora, ktorú mi môžu poskytnúť, by bola pre mňa bonusom. Stále jednáme ohľadne vecí v tejto sezóne a dúfam, že prídeme s nejakým riešením", hovorí Matt Wilson. Túto sezónu bude na miesto neho v tíme Stobart štartovať Mads Ostberg a je dosť možné, že sa tak stalo preto, lebo Wilsonove výsledky v tíme Stobart za posledných päť rokov neboli príliš oslňujúce a Stobartu jednoducho s mladým Wilsonom už došla trpezlivosť.

Vladislav Maschl;img-1627.jpg

„V aute som sa cítil oveľa prirodzenejšie a pretože zo začiatku bude k dispozícii jednotná špecifikácia pre všetkých, tak to posunie viac jazdcov do boja o predné priečky. Dúfam, že sa toho boja budem môcť zúčastniť", uzatvára optimisticky Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri