Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

PG Anderssona nakoniec vo Švédsku uvidíme!

Saturday, 15. 01. 2011 - 09:04, Katarína Ďurecová   

PG Anderssona nakoniec vo Švédsku uvidíme!

Organizátori Rally Sweden robili všetko pre to, aby sa domáca hviezda PG Andersson mohol predstaviť na domácej pôde, dokonca mu aj predĺžili čas podania prihlášky. PG-ho štart však aj napriek tomu vyzeral dosť bledo - dôvodom bol ako už je to v rally obvyklé - nedostatok financií.

PG Anderssonovi sa však peniaze nepodarilo zohnať a tak učinil posledný zúfalý krok - na svojej oficiálnej internetovej stránke vyhlásil finančnú zbierku a poprosil svojich fanúšikov o pomoc. Na prekvapenie všetkých vrátane Anderssona a jeho tímu sa za dva dni vyzbieralo priam neuveriteľných 200 000 švédskych korún, čo je okolo 23 000 eur!

Vladislav Maschl;img-1187.jpg

„Je úžasné, akú podporu mi ľudia zo Švédka prejavili. Je to proste neuveriteľné a veľmi by som sa chcel všetkým poďakovať. Neviem presne koľko je na účte peňazí, ale momentálne by tam malo byť okolo 200 000 švédskych korún a neexistujú slová, ktorými by som dokázal vyjadriť svoju vďačnosť. Skutočne som touto podporou dojatý", hovorí nadšený PG Andersson, ktorý sa momentálne nachádza už v Monte Carle, kde bude štartovať za tím Proton.

Gábor Tóth;img-0736.jpg

Po tom, ako Anderssonova zbierka skončila obrovským úspechom, sa PG-mu ozvala nadácia Helmiastiftelsen, ktorá mu poskytla ďalších 200 000 švédskych korún, čo znamená, že PG Anderssona nakoniec na domácej pôde uvidíme a uvidíme ho tam za volantom Fordu Fiesta WRC.

Copyright free;081102_004.jpg

„PG je veľmi kvalitný pilot a pre jeho kariéru je dôležité, aby štartoval doma na Rally Sweden a mal k dispozícii auto, s ktorým môže bojovať o tie najvyššie priečky. Taktiež sme radi, že Švédsko bude mať zastúpenie v triede WRC", hovorí Lars-Erik Walfridson zo švédskej nadácie Helmiastiftelsen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri