Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto + video: Ford odhalil nový dizajn pre sezónu 2011

Thursday, 13. 01. 2011 - 17:20, Katarína Ďurecová   

Foto + video: Ford odhalil nový dizajn pre sezónu 2011

Ford odhalil na výstave Autosport International nový dizajn svojich Fiest WRC pre sezónu 2011. Na dizajne chýba logo a farby spoločnosti BP, a spoločnosť BP taktiež zmizla z oficiálneho názvu tímu, ktorý sa tak bude volať Ford Abu Dhabi World Rally Team.

„Tak ako tvrdíme každý rok, už je na čase, aby niekto porazil Sébastiena Loeba. Pre nás aj pre nich je to kompletne nový začiatok, je to ako keby sme začínali úplne od nuly v úplne nových autách. Cítim sa pripravený a už sa neviem dočkať Švédska", povedal na oficiálnom odhalení dizajnu Fiesty WRC Mikko Hirvonen.

Ford

Ford

Mikko Hirvonen sa pri odhalení dizajnu rozhovoril aj o svojom tímovom kolegovi Jarim-Mattim Latvalovi, ktorý na výstave Autosport International nebol prítomný: „Latvala sa minulú sezónu veľmi zlepšil a tak budeme mať proti Citroenu veľmi silný tím. Myslím, že je veľká šanca, že Ford začne tento rok vyhrávať a Citroen nás bude pozerať na naše zadné svetlá."

Ford

Ford

„Pre náš šport teraz nastávajú vzrušujúce časy, pridalo sa k nám Mini a hovorí sa o najmenej dvoch ďalších značkách, ktoré rozmýšľajú o vstupe. Pozornosť médií rastie po celom svete, je to veľmi vzrušujúce pre celé WRC", hovorí o budúcnosti majstrovstiev sveta šéf Ford Motorsport Europe Gerard Quinn, ktorý sa tiež zúčastnil výstavy Autosport International.

Ford

Ford

„V decembri sme už absolvovali test na snehu a na snehu budeme testovať aj koncom mesiaca", prezradil Hirvonen niečo o plánovaných testoch na Rally Sweden.

Na koniec si pozrite video z odhalenia oficiálneho dizajnu Fordu Fiesta WRC Ford Abu Dhabi World Rally Teamu, v ktorom okrem Fiesty uvidíte najmä rozhovory s Gerardom Quinnom a Mikkom Hirvonenom:

Ford

Čo hovoríte na nový dizajn Fordu Fiesta WRC?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri