Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Na Tour de Corse uvidíme 19 áut špecifikácie S2000

Saturday, 07. 05. 2011 - 00:44, Katarína Ďurecová   

Na Tour de Corse uvidíme 19 áut špecifikácie S2000

Na štarte tretieho podujatia kalendáru IRC, ktorým je Tour de Corse uvidíme 56 posádok a z toho 19 z nich bude štartovať s autom špecifikácie S2000.

So Škodou Fabia S2000 sa na Korzike predstaví šesť jazdcov. Jedná sa o Freddyho Loixa, Jana Kopeckého, Andreasa Mikkelsena, ktorý bude štartovať za tím Škoda UK, Toniho Gardermeistra, ktorý sa opäť predstaví so svojim vlastným tímom, Patrika Sandella, ktorého sme nedávno mohli vidieť na Slovensku a taktiež i domáceho Jeana-Francoisa Succiho.

Petr Frýba;fryb5629.jpg

Za volantom Peugeotu 207 S2000 uvidíme dokonca až desať jazdcov. Menovite to sú Bryan Bouffier, Guy Wilks, ktorého opäť uvidíme vo farbách Peugeotu UK, Thierry Neuville z Peugeot Team Benelux, Bruno Magalhaes vo farbách portugalského tímu Peugeotu, Francois Delecour, ktorého sme naposledy videli na Rally Monte Carlo a ktorý by mal štartovať s továrnym autom, ďalej domáce eso Pierre Campana, od ktorého sa toho veľa očakáva, Talian Massimiliano Settembrini, Francúzi Jean-Dominique Mattei a Jean-Mathieu Leandri a posledným jazdcom s Peugeotom 207 S2000 je Yazeed Al Rajhi zo Saudskej Arábie.

Tibor Szabosi;co8c1778-2.jpg

Za volantom Fordu Fiesta S2000 uvidíme ďalšieho Francúza Juliena Maurina a taktiež i Ukrajinca Oleksiia Tamrazova. Posledným jazdcom s autom špecifikácie S2000 je Pascal Lescloupe, ktorý bude štartovať s Fiatom Grande Punto Abarth S2000.

Tibor Szabosi;co8c1597-3.jpg

Z ďalších známych a zaujímavých mien je nutné spomenúť Toshiho Araia, ktorý bude sedieť za volantom Subaru Imprezy R4, za volant Subaru Impreza STI usadne známy Francúz Florian Gonon. S Citroenom DS3 R3T sa prestaví Harry Hunt. Na tejto rally bude chýbať tím Proton, dôvodom je fakt, že sa im toto podujatie kríži s rally Ázijsko-pacifického šampionátu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri