Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Andreas Mikkelsen si pripisuje prvé body v sezóne

Wednesday, 20. 04. 2011 - 14:48, Katarína Ďurecová   

Andreas Mikkelsen si pripisuje prvé body v sezóne

Po havárii v úvode Rally Monte Carla išiel Andreas Mikkelsen na Kanárske ostrovy s jasným cieľom, ktorý dostal od tímu - získať prvé body v sezóne. To sa mu i poradilo, na Rally Islas Canarias skončil na solídnom šiestom mieste.

„Našim cieľom bolo dokončiť rally a získať body, čo sa nám i podarilo a tak som veľmi šťastný. Mohli sme síce na to trochu viac tlačiť, ale to by znamenalo začať trochu riskovať a to sme nechceli. Získali sme body a odchádzame odtiaľto s veľmi dobrým základom, na ktorom môžeme začať stavať", povedal Mikkelsen po Rally Islas Canarias, na ktorej sa predstavil prvýkrát.

Tibor Szabosi;co8c1377-1.jpg

Okrem toho Andreas Mikkelsen i vyzdvihol svoje auto a pogratuloval Škody v double: „Moja Fabia S2000 bola celý víkend perfektná a chcel by som poďakovať tímu, za to že šliapala ako hodinky. Bola to úžasná rally pre značku Škoda a gratulujem Juhovi Hänninenovi a Janovi Kopeckému a celej Škode Motorsport ku skvelému prvému a druhému miestu."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri