Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mick Schumacher juniorom Mercedesu

Wednesday, 07. 12. 2016 - 06:36, Ľuboš Kašický   

Mick Schumacher juniorom Mercedesu

Syn sedemnásobného majstra sveta F1, Michaela Schumachera, sa približuje kokpitu F1.

Nemecká tlač uvažuje dopredu a preto sa v niektorých médiách objavila informácia, že ak Esteban Ocon odišiel do Force Indie a Pascal Wehrlein by nahradil Nica Rosberga v materskom Mercedese, tak novým juniorom továrenského tímu bude mladý Schumacher.

mik2.jpg

Mick má 17-rokov a v tomto roku skončil ako vicemajster F4 v Nemecku aj v Taliansku. V nasledujúcej sezóne má štartovať v európskom šampionáte F3, ktorý bude dokonalou prípravou na posun do F1.

merc-m52930.jpg

Na oslavách Mercedesu v Sindelfingene neďaleko Stuttgartu bol Mick Schumacher vyfotený v tímovom jackete Mercedes F1 teamu priamo na pódiu so všetkými pilotmi Mercedesu a dobrý zdroj pre denník Kolner Express povedal: „Už čoskoro to bude oficiálne, no zatiaľ to ešte nemôže potvrdiť ani jedna strana."

mik1.jpg

Ak je to pravda, tak Mick by sa stal oficiálnym členom juniorky Mercedesu a o rok, či skôr dva, by sme ho mohli vidieť už v niektorom z partnerských tímov továrenskej značky. Z diaľky všetko sledujúci otec by sa určite potešil.

mik3.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri