Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nahradí Rosberga Valentino Rossi?

Tuesday, 06. 12. 2016 - 15:36, Ľuboš Kašický   

Nahradí Rosberga Valentino Rossi?

Špekulácie okolo voľného miesta v majstrovskom tíme Mercedes sa šraubujú do vývrtky. Kto bude na jej konci?

Ešte si dobre pamätáme, ako motocyklový génius Valentino Rossi pred časom koketoval s myšlienkou vstúpiť do formuly jeden. Napokon nebol by prvý. Šampióni ako Mike Hailwood, Johnny Cecotto, či John Surtees to dokázali a posledný z menovaných sa stal dokonca majstrom na motorkách aj v F1. Dostane Rossi svoju šancu?

mercm43672-jorge.jpg

Toto Wolff neuvážene pred niekým povedal žartom, že v hľadáčiku by pokojne mohli byť aj Valentino Rossi a Jorge Lorenzo, ktorý dokonca nedávno monopost Mercedesu aj vyskúšal. Italská televízia sa toho chytila a hneď bežala za Rossim.

val2.jpg

A Valentino sa zabával prikrmovaním špekulácií. „Bolo by to super," odpovedal pilot tímu Yamaha. „Ak Toto bude chcieť zavolať, tak moje číslo má," zubil sa 37-ročný Talian. „Ako by som mohol povedať nie, takejto ponuke? Bol som šťastný, keď som testoval Ferrari a v Maranelle mám veľa priateľov. Bola by to pre nich síce polovičná zrada, ale kto by si nechcel vyskúšať monopost Mercedesu?" A čo si myslíte vy? Dostane legendárny „Doctor" šancu vyliečiť problémy Mercedesu?

val7.jpgval5.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri